Ozonator +

Anjoni

Ozonator plus – Dodatna funkcija sa Anjonima -Najbolje za porodicu

Pozovite nas: +381 63 342 380

KVALITET NA PRVOM MESTU

OZON je najsnažniji, najdelotvorniji sterilizator i dezinfekciono sredstvo poznato čovečanstvu

Prema svim istraživanjima, OZON za kratko vreme uništava sve viruse i bakterije u našem okruženju i 600 puta je jači od hlora, a pri tome ne šteti ljudskom organizmu.

Postupak sterilizacije i dezinfekcije ozonom se ogleda u otpuštanju tri atoma kiseonika. Oni oksidacijom razlažu i u potpunosti uništavaju ćelijski zid virusa ili bakterije i samim napadom na membrane ćelije i proteinske ljuske, direktno uništavaju njihov RNK i DNK.

Uspešnost suzbijanja virusa i bakterija sa OZONOM je 99,99%.

Prečišćavanje vazduha

Pomoću ozonatora svoj dom jednostavno, za svega 10 minuta možete pretvoriti u oazu čistoće! Uređaj prečišćava vazduh, ubija viruse i bakterije, a istovremeno i dezinfikuje sve površine u prostoriji. Ozon ima sposobnost da uništi čak i inaktivni virus gripa, koji se nalazi u vazduhu.

Prečišćavanje vode

Ozonator plus prečišćava vodu i uklanja zagađivače, smanjuje mutnost i uklanja gvožđe, sulfide i mangan. Iako se voda najčešće dezinfikuje hlorom, ozon ima i do 600 puta jače dejstvo. Druga prednost dezinfekcije vode ozonom u odnosu na hlor je i činjenica, da ozon ne ostavlja nikakve nusprodukte.

Prečišćavanje hrane

Hrana, voće, povrće i meso mogu da se potope u ozoniranu vodu na 5 minuta. Ozonirana voda čisti namirnice od svih štetnih bakterija i ostataka pesticida, eventualnih parazita. Ozonirana voda ima sposobnost da ukloni i Simian rotavirus SA11 i ljudski rotavirus..

Primena ozona u domaćinstvu

Prečišćavanje vazduha

Prečišćavanje vode

Primena ozona u domaćinstvu

Ozonatori imaju široku primenu u domaćinstvima, budući da se izuzetno lako koriste, uz praćenje uputstava su veoma bezbedni i značajno unapređuju higijenu životnog prostora i doprinose održavanju zdravlja ukućana. Pored domaćinstava, ozonatori su odlični i za radna mesta i kancelarije, gde prečišćavaju i jonizuju vazduh.

U domaćinstvima se ozonatori koriste ne samo za čišćenje vazduha, već i za sterilizaciju vode, smrznutih proizvoda, mesa, voća, povrća, posuda, svakodnevnih predmeta itd.

suada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu

Prečišćavanje vazduha

Vazduh u prostorijama, u kojima često boravi cela porodica je često zagađen, ustajao ili ima neprijatan miris. Ozonator je uređaj, koji za samo 10 minuta može da očisti vazduh u kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kupatilu. Dok čisti vazduh, ozonator dezinfikuje i sve površine u prostoriji, brzo i jednostavno. Aparat uklanja iz vazduha sve neprijatne mirise – duvanski dim, miris kućnih ljubimaca, miris obuće. Ozonator uklanja gljivice, jednoćelijske organizme, gemma bakterije, vegetativne bakterije, viruse, sa posebnim naglaskom na rotavirus i izuzetno opasne SARS viruse.

Sterilizacija predmeta,odeće i obuće

Ozonatorom možemo da sterilišemo i dezinfikujemo i druge predmete,odeću i obuću koja se nalazi u našem domaćinstvu ili je unnosimo, a posebno stolne posude i prekrivače. Ozonator je idealan i za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru.

 

Ozonator može da se postavi na sto, pod, ili da se montira na zid. Rukovanje aparatom je jednostavno. Uređaj ima ergonomičan dizajn, radi tiho i učinkovito. Uređaj nema filtere ili potrošne delove, koje je potrebno menjati.

 

Prilikom korišćenja ozonatora, neophodno je pridržavati se svih bezbednosnih mera i uputstava, kako bi korišćenje aparata bilo efikasno i savršeno bezbedno!

Prečišćavanje hrane

Prehrambeni proizvodi – voće, meso, povrće, žitarice, riba i morski plodovi, – mogu da budu zagađeni raznim pesticidima, veštačkim đubrivima, antibioticima, hormonima i drugim štetnim materijama. Unosom ovih namirnica nećemo razviti nikakve simptome u kratkom roku, ali one dugoročno narušavaju naše zdravlje i slabe imunitet. Zato je izuzetno važno, da pre konzumiranja hranu očistimo od ovih štetnih supstanci pomoću ozonatora. Pranjem voća i povrća u ozoniranoj vodi produžava se i njihova svežina i trajnost.

Anjoni - Plus funkcija

Prehrambeni proizvodi – voće, meso, povrće, žitarice, riba i morski plodovi, – Anjoni ili kako ga često nazivaju “vitaminom u vazduhu” je deo atoma. Zahvaljujući svom negativnom naboju neutrališe mikroorganizme sa pozitivnim nabojem kao što su virusi i bakterije. Količina anjona je velika u šumi, na planinama i pored mora zbog čega i osećamo svežinu na takvim mestima. Zato i lekari preporučuju odlaske na takva mesta. Današnje moderno vreme nas je ograničilo na kretanje u zatvorenim prostorijama gde je prisustva anjona malo. Anjoni su antioksidansi koji nas štite od delovanja slobodnih radikala i sprečavaju razvoj bakterija, virusa i gljivica. Smanjuju rizik od nastanka raka,snižavaju količinu holesterola u organizmu, štite od srčanog i moždanog udara itd. Anjoni su neophodni za ljudski organizam.

Važna saznanja u borbi sa virusima i bakterijama

Istraživanja potvrđuju da virusi i bakterije u prirodi mogu da opstanu na tvrdim površinama od par sati do 5 dana, ali da na otvorenom prostoru do same infekcije dolazi samo u 10% slučajeva.

Unošenjem virusa i bakterija sa odećom i obućom u zatvorenu prostoriju, mi produžavamo vreme njihovog opstanka, a mogućnost zaraze podižemo na 90%.

Virusi i bakterije se u zatvorenom prostoru kroz vazduh lepe na sve radne i neradne površine i zato je od izuzetne važnosti vršenje sterilizacije i dezinfekcije zatvorenih prostora za vreme pandemije. Najdelotvornije sredstvo za suzbijanje svih virusa i bakterija u zatvorenom prostoru je OZON.

Dezinfekcija porodičnih kuća,prostora i vozila 

Testimonijali 

Ozonator koristim već 12 godina i samo da sam ga kupio za voće i povrće to bi bila dobitna investicija. M.Stanić

Client Since 1995

Novosti sa sajta

Popuni kontakt formu i preuzmi novosti 

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM KONTAKT FORME

Viber i WhatsApp: (+381) 342-380